Joe Launchbury kaže tišina ga ne bi trebalo isključiti iz Engleske kapetanija

Joe Launchbury, među potencijalnim kandidatima za England kapetanija, je rekao da će davati primjer ako je zatraženo da obavlja ulogu Eddie Jones, novog nacionalnog glavnog trenera. Jones je sada konačno stigla u Velikoj Britaniji iz Japana nakon laganog kašnjenja u dobivanju radnu vizu, s vodećim igračima engleske sve željela čuti što on ima u trgovini za njih.

Među prvih zadataka Jones će biti u susret Chris Robshaw, Engleska kapetan u Svjetskom kupu, ali se očekuje da će uzeti svoje vrijeme prije objavljivanja tko će preuzeti odgovornost za svoj otvarač Šest naroda protiv Škotske 6. veljače.Ne postoji jasan favorit, ali Launchbury odbacio prijedloge previše je tih i rezerviran za kapetana drugi bočni. „Tim je sastavljen od hrpe pojedinaca i to je važno ne svi isti”, rekao je ose zaključavanje, koji propušta subotnjem Premiership utakmicu protiv Exeter zbog injury.Eddie Jones ima težak zadatak branje Engleska pomoćnike, ali mora se to pravo | Dean Ryan Opširnije

„Volim razmišljati i razgovarati s ljudima na pravi način. To ne mora biti pred svima…možda je to samo mirno riječi s igračem. Nisam neugodno reći da sam tiše osoba. U osnovi, to je sve o nastupima za mene.To možete učiniti sve govori što želite u tjednu, ali važno je da se u subotu radite.Ono što ne možete imati je tona bijelog šuma u kojoj svi pričaju i pokušava napraviti točke.”

Launchbury također je jasno da je više smeta o osiguranju polazište nego li je on nosi vrpcu. „To je zaista nešto što nikad nisam mislio o tome”, inzistirao je. „Za mene to je sve o težak da biste dobili da majicu i stvarno držite na to.”

Govoreći na otvaranju Engleske 2016. učvršćenje raspored, koji uključuje četiri jesen testovi pod pokroviteljstvom Old Mutual bogatstva, 24- godina je također otkrio da je konzultirao svoje ose suigrač George Smith o tome što možete očekivati ​​nakon Jones okuplja svoje nove igrače na okupu.

„Ja sam imala brz razgovor s Georgeom, koji je igrao pod Eddieja za nekoliko različitih timova „, rekao je Launchbury. „George je rekao da je izuzetno teško raditi trener koji će staviti sve vani za tim i čine ga vrlo jasno što će očekivati ​​od oba igrača i osoblja.

„Mislim da je važno za njega da dođe i staviti svoj pečat na njega i siguran sam da će on to učiniti.Bio je međunarodni trener za iznimno dugo vremena, a njegov životopis govori sama za sebe. To je važno za nas kao igrača da bi na istoj stranici…to je uzbudljivo vrijeme, osjećam.”

Launchbury prihvaća, međutim, da sjećanja na engleskoj Svjetskog kupa neuspješnosti nisu u potpunosti nestala. On je rekao: „Dom za Svjetsko prvenstvo bio jedinstven izazov, što čini razočaranje to još teže uzeti. Nekoliko loših nastupa neka nam se, kao što svi znaju. To je nešto što nikada neću zaboraviti i uvijek će biti tu.Gledajući unatrag uvijek postoje stvari koje možda mogao učiniti drugačije.”

Izgledi će brzo ukrasiti, Launchbury osjeća, ako Jones može dodati dodir južne hemisfere jasnoće do Engleske igri. „Izvršenje na najvišoj razini je ono što vam osvaja igre. Oni ne rade različite stvari nam u južnoj hemisferi, oni ne igraju različite igre „, rekao je on.

„Ali oni ne izvršavaju pod pritiskom i izvršavati svoje vještine na najvišoj razini. To je nešto što svakako ćemo težiti. Vidite nazire to u našoj igri, ali siguran sam da će biti nešto Eddie pogleda.”