Jihlava je morala rezati na ljeto, ali još uvijek razmišlja o postupku

Devet milijuna kruna. Takva svota pala je iz proračuna prvoligaških hokejaša Dukla Jihlava u odnosu na prošlu godinu. Calgary Flames), Josef Kořenář (San Jose Sharks) i Jakub Škarek (New York Islanders) – slična injekcija je ovoga puta nedostajala.

širok tim ”, priznao je direktor kluba Bedřich Ščerban.Jedna od njih bila je prilagodba cijena ulaznica. “Bili smo prisiljeni skupiti, ali još uvijek ne pripadamo timovima s najskupljim primanjima. To smo gledali “, kaže Ščerban.

Također je došlo do smanjenja troškova igrača. “Morali smo napraviti neke rezove. Kadar nije tako širok kao što smo ga imali prošle sezone “, priznaje Ščerban. “Ali, po mom mišljenju, to ne znači da je slabijeg kvaliteta. To je samo uže. ”

Trener Jihlava, Petr Vlk, također se slaže Tippmix sa tim. “Vjerujemo u ekipu, vjerujemo u njenu snagu. Nadamo se da ćemo igrati tamo gdje zamislimo “, kaže iskusni trener.

Pa koji su ciljevi predsezone? “Kao Dukla Jihlava, ne možemo imati drugi cilj osim borbu za napredovanje”, jasan je Ščerban. “Mislim da ćemo biti favoriti.Momčad je spremna imati priliku. “U svoju je sposobnost da pobijedi. Vjeruje.

” Idemo u sezonu sa ciljem da pobijedimo u svakoj utakmici “, odlučno kaže Wolf. “Naravno, ima puno aspekata, bilo da je riječ o trenutnoj formi ili zdravlju igrača. Ali vjerujemo da su dečki spremni dobro proći sezonu i doći čak i negdje više. ” , „Ali mi se prvenstveno fokusiramo na sebe. Mislim da je to najbolje što možemo učiniti “, dodao je Ščerban.

Dva tjedna su ono što Tomáš Satoranský i sur. sleteli su. S velikim planovima, ali istovremeno i neizvjesnošću oko toga kako će se sudari s košarkaškim titanima suprotstaviti premijeri svjetskog prvenstva. > “Cijelo vrijeme smo bili u predvorju s Yancima”, kaže generalni direktor tima Michal Šob. “Prvo su došli i rekli: Vau. Sutradan je bilo: Vau, vau! Samo stojite tamo i gotovo ste u suzama kad dođe Gregg Popovich i klanja vam se; ne biste ni sanjali o tome. ”

Ikonični trener Popovič nije to učinio samo.Novi četvrtfinalisti Svjetskog prvenstva vratili su se u Šangaj.

I također tim koji okuplja poštovanja ne samo za hrabrost, niti čak borbu na samoj ruci nesvijesti.

Natjecatelji također cijene igre. Gledaju kakve komade Ondrej Balvín izvodi pod košem, dive se ljevičaru Jaromíra Boháčeka ili Vojtěch Hruban samopouzdanju u pucanju. Svi će oni – plus neuništiva Satorana – pokušati ukrasiti popis senzacija još sjajnijim zapisom u srijedu u 15 sati protiv Australije. Ono što ne možemo goniti u tjelesnosti, gonimo taktiku “, kaže Balvin.

“Naravno, protivnici su to vidjeli otkad smo napredovali iz skupine.Ne vjerujem da bi Brazil dopustio da nas podcijene, Grčka više ne tupi. Ne očekujem da će Australija mahati: U redu, neki Česi, što je ovo…Ne. Oni će biti spremni, a opet su jedan od omiljenih. ”

Licitiranje za rolanje

Opet zanosni sukob košarkaških svjetova. Možda su Bohacik i Hruban nekoliko tjedana od kada će ponovno ući u domaću konkurenciju za Nymburk.

Pa, trebali bi. “Vjerojatno ne žale što su potpisali nove ugovore, vjerojatno imaju neke izlazne klauzule.Istina je da će ponude sada propasti i volio bih da oni to mogu iskoristiti “, kaže Šob. bili su važni za budućnost. Česi su sigurni da će ova grupa sljedećeg ljeta igrati olimpijske kvalifikacije pod vodstvom trenera Ronena Ginzburga. Potrebno je probiti se među dvije najbolje europske momčadi, tako da postoje dvije mogućnosti: ili napredovanje do polufinala i sasvim moguće potreba za osvajanjem pariuri online Romania medalje, ili uspjeh u fazi od 5 do 8 mjesta.Tamo bi se Europljani borili za igre pod uvjetom da sve neeuropske momčadi, SAD, Australija i Argentina, mogu riješiti svoje četvrtfinale.

Kako se u Kini događaju stvari, Argentina je već ostvarila, senzacionalno (i zasluženo) pobijedila odvjetnika srebra iz Srbije. Još uvijek može postojati uistinu intrigantna zavjera!

Sa sigurnošću da će izgledi biti vrlo visoki prije prvenstva u klađenju: Česi će se uključiti i neće se brojati.

Drago mi je da se Svjetsko prvenstvo proširilo na 32 sudionika, pa čak su i male zemlje poput naše došle ovdje i nisu se osramotile “, kaže trener trenera Petr Czudek. “I istina je da igrači ovdje već imaju ime.Zajedno s Poljskom smo veliko iznenađenje turnira, daleko bolji su domaći timovi. ” Kao tim koji već poštuje najjače.

Mai multe informații aici: Mai Mult