Ja zastrašujuća stres frakturu, kaže Rabušic i vozi Jihlava protiv Plzen

Sa svojih zaostalih zdravstvenih problema sada mogu boriti, osim korištenjem prednje češki liječnik, fizioterapeut Pavel Kolar. Sada iskusan čovjek koji je prije stalo predsjednika Vaclava Havela i Vaclav Klaus, hokejaš Jaromir Jágr, koplje bacač jan železný, ili cross-country skijaš Katerina Neumann, otkrio uzrok trenutnih Rabušicových problema.

„Moram Mr. profesor Kolar, koji je shvatio da imam otečene gležanj kost ispod „, kaže bivši reprezentacija udarač, čiji je ljeto udario ponavlja peta bol. “Došlo je do frakture umora, imao sam upalu.To bi trebalo biti sve od toga. ”

Sljedeći postupak određuje rezonancu

ortoze, šipke i provjeru četrnaest dana. “Sada me čeka još jedna rezonancija, pa ćemo vidjeti kako će biti prognoze”, kaže Rabušić. “Nadam se da je to pomoglo, noga će biti u redu i polako ću početi s treninzima.” Riječ polako je ključna. Momčad FC Vysočina uglavnom je zanemarivalo proboje po krilima. Jihlava se nije uspjela ponovno kretati, nakon tri kola, jedna je točka bila na dnu stola. Osim toga, on je posljednji tim u ligi bez postizanja golova.

“Imali smo dvije utakmice kod kuće, u Karvini i kod kuće s Slováckom, gdje smo definitivno željeli postići više bodova.Što nije uspjelo “, podsjeća Rabušića da porazi obrambenu liniju 0: 2 i beskućnikom rebrastog postolja. „Ovdje je barem Moravska Slovačka trebali smo osvojili” smo shvatili

Za sada reprezentacije Ivan Kopecký će biti teško pregled. Prošli tjedan predstavljen na Slavia Jihlava, u nedjelju od 17 sati Plzeň domaćina. Odmah nakon drugoga i pogodio dvije najbolje ekipe prošle sezone.

„Dobili smo teške utakmice, a to nije tako, da ćemo nastaviti,” Žao mi je Rabušic drugi neuspjeli uvođenje sezone. “Bilo je nekoliko puta kad smo na dnu tablice na početku sezone.Neki iskustvo s tim već imamo, pa se nadam da od toga mi ćemo biti u mogućnosti iskopati što je prije moguće „želi

Iskreno. Jihlava bi sada mnogo bacio malo čudo, što bi ukazivalo dobitak na Pilsen. “Sve se može dogoditi”, vjeruje Rabušić. “Mislim da će to biti utakmica kao što smo igrali u proljeće kod kuće s Spartiom. A kad smo osvojili „prisjeća se šokantnu pobjedu 1: 0, koja je započela završnu vožnju već otpisuju nakon Jihlava spašavanja najvišoj natjecanju

”. Ovi susreti predlažemo više od osvajanja „, shvaća Rabušic. “Možemo samo iznenaditi i to nam može odgovarati.Nadam se nekom trenutku rušenja ”

Jihlava i Plzen ovog tjedna već su igrali jedno natjecanje. No, dok gorje u sredini drugog kruga domaća kupa MOL kupa (na području třetiligového Vyškova pobijedio 4: 1), Viktoria dan kasnije u četvrtom pretkolu Europske lige

Oni su mogli Gosti snaga na početnu utakmicu s Ciprom. Larnaca (pobijediti 3: 1) susresti se u gorju? “Pretpostavljam da. No, navikli su na to “, kaže Rabušić podsjećajući kako je igranje u Europskim kupovima nepoznato Pavelu Vrbinu timu trenera.

“Nije kao Zlín, što će biti novo u njemu. Oni već imaju to iskustvo i znaju se ponašati.Dakle, za razliku od prethodnog dvoboja u Edenu, gdje je Jihlava osvojio kaznu u šestoj minuti, ovaj put je trebala zadržati nulu što je dulje moguće. “Slavia je smirena brzim vodstvom, prvo poluvrijeme je dominiralo”, primijetio je Rabušić. “U drugoj polovici smo pokazali da možemo igrati nogomet, imali smo neke šanse. Ali nažalost nismo ih pretvorili, pa nismo ni neugodni Slavia. “Ovaj put idealni scenarij bi trebao biti drugačiji. “Ako je Pilsen uspio postići gol na prvom mjestu, morat će se otvoriti.To će nam dati mjesta za kruh i moramo ga iskoristiti “, upozorava Rabušičke suigrače.