Hokejski igrači Havlíčkův Brod igraju za prvu ligu

Treće polufinale utakmica s Moravske Budejovice za skejtere iz Havlickuv Broda nije razvio vrlo dobro, ali na kraju treći put u nizu gurnula na pobjedničkom kraju

„To može izgledati kada smo osvojili 3:. 0 igre, to je lako, ali suprotno je istina „, priznao kvalitetu protivnika napadača dodano Patrick Brodsky. „Morávky nas jako dobro ispitati”.

jako teško staviti havlíčkobrodským strijelci posebno dvadeset vratar Jan Broz, koji je u četvrtak navečer održao je udio ubode uvijek vrlo visoka.

„Jesmo podignut u bazu.To je odlična „, pohvalio je dodao. „Ali to ne znači da bi trebali Moravac Budejovice samo odličan golman, njihova cijela momčad je uravnotežen”, rekao je on.

Nedavno dodano je prvi igrač koji je domaći tim koji upravlja Broševi treće polufinale prevladati. Njegov cilj je značilo 31 minuta u odnosu na stanje 1: 1

„U tom trenutku sam mislio da igra red. Ali onda, na žalost, dobili smo još dva gola i opet to ne izgleda dobro.Srećom, mi smo pokazali svoju snagu „, radovao se promet od 1: 3 u posljednjoj 4: 3 nakon produžetaka

Međutim, u postavljanju svog protivnika iz Moravac Budejovice dostupne dvije minute brojčanu prednost, ali unatoč svim naporima nije uspio ili guranje. pak u mrežu.

„kada je igrao sa Morávky Sokolov, mi smo na njih dečki pogledati i mogli smo vidjeti svoju odlučujuću igrarije. Znali smo da je to Pucher koji je to radio, pa smo ga promatrali. Bilo je neugodno, ali kao što smo braniti ovu situaciju, vjerujem da ćemo imati više snage i mogu to podnijeti „, rekao je dodan.

I tako se dogodilo.Odlučujući gol postigao manje od dvije minute nakon povratka isključeni vođa Šmida Led Brodsky Luka Endala.

„Željeli smo seriju vratiti u Moravske Budejovice, na žalost, to ne rade. Prije naši dečki moraju skinuti kapu svejedno jer su podnijeli herojski performanse.Uopće se ne mogu žaliti “, rekao je Zdeněk Stojánek, vlasnik moravsko-moravskog kluba, nakon uklanjanja svoje momčadi. „Havlickuv Brod želite, bilo da uspije u sljedećem poglavlju i igrati dobar hokej”, rekao je dobro želi u timu.

Brodští hokejaši sada je pred nama tjedan dana off, da je kvalifikacija WSM liga počinje se sljedeće subote. kada pozdravljaju Žďár nad Sázavou ili Jablonec nad Nisou.

Bliže do pobjede u ovom polufinalu seriji ima još Sjevernu Češku, koji je nakon četvrtak pobjedom 6: 4, Žďár leda voditi 2: 1. Utakmica i subotu kod kuće može slaviti