Eddie Jones brani Dylana Hartley preko Britanski Lions selekcije sumnje

<р> Eddie Jones je obranio kapetana, Dylan Hartley, au odnosu ga Mike Brearley nakon Warren Gatland natuknuo on ne može odabrati prostitutku u svom britanskom & amp; Irish Lions momčad na turneju Novi Zeland u ljeto.

Nakon što je Jones strana nije uspio dovršiti uzastopna Grand Slama, Gatland također predložio Hartley, koji je još uvijek među favorite kladionica ‘biti Lions kapetan, bio je pod sve većim pritiskom iz engleske kopije No2 Jamie George.Hartley je počeo sve 18 Engleska utakmice pod Jonesa, ali je ušao u prvenstvo nedostaje utakmicu oštrinu, a zamijenio ga George prije sat marku u svim igrama pet šest zemalja.

Brearley bio Engleske zanosnu kapetana u pepeo serija iz 1981. godine ali dok njegovo vodstvo je slavljen, njegova statistika udaranje – nije uspio napraviti test stoljeća u karijeri – nisu bili na očekivanoj razini, što je navelo nastavio raspravu oko toga da li je opravdano mjesto u stranu

“Dylana. je izvanredan kapetan. Ja ne raspravlja Lions izbor, ali on je izvanredan kapetan za nas i radi super posao.Nema razloga zašto on ne će i dalje raditi super posao “, rekao je Jones. “To je kao kad je Mike Brearley kapetan Engleske kriket tima; svi ga ispitivali, a onda je osvojio pepeo i nitko ga ispitivali

“Mislio sam da je bolje nego što je bio u studenom. – i nema razloga zašto se, sljedeći put kad dođe, on se može ‘ t biti bolji nego što je bio ovaj put. Sve dok on drži usavršavanje, on je u pravom smjeru, kao i svaki drugi igrač. ”

Jones je odlučan u Engleskoj 2019 World Cup Plan ostaje netaknut, unatoč prvom porazu pod njegovim i Hartley mandata. “To nije velika izgubiti, ali to je veliko iskustvo učenja”, rekao je on. “Nema ožiljak ima na sve.Ti svašta ti se stvrdne zato što naučiti od njih, a vi ne želite da se ponovi. ”

On počišćeni Engleske neuspjeh nadmašiti Novog Zelanda 18 utakmica pobjednički niz ukazivanjem na All Blacks “24-godišnji čekati osvojiti Svjetsko prvenstvo. Bez što Jones vjeruje da može biti čak 15 igrača na turneji Lions Novog Zelanda, Jones će uzeti razvojni momčad u Argentinu u ljeto pred jesenske kampanje da se nada će započeti s raspravlja učvršćenje protiv All Blacks na 4 studenog.

“Vi znate povijest ragbi.Znate li što su All Blacks je morao proći kroz osvojiti Svjetsko prvenstvo 2011. godine “, rekao je on. “Izgubili su polufinala protiv nas 2003. godine u Australiji, izgubili četvrtfinalu u 2007. su došli do finala u 2011 i oni su morali imati vrlo ljubazni suca da ih se kući. Tako je teško za njih da pobijedi. Dakle izgubiti grand slam igru kad smo već dobili trofej je jedva ožiljak, to je iskustvo učenja.

“Mislim da je Novi Zeland su tu za uzimanje. Moraš igrati dobro protiv njih; igrati pametno protiv njih, ali je vrsta osoblja Lions mogao polje protiv njih, mogao biti neka vrsta tima koji je mogao učiniti. Ali, moraš osvojiti taj prvi test. To je pobjednik uzima-sve.Ako ne osvojili prvi test, ti si iz serije. Siguran sam da je Warren zna. Kao što sam rekao, mi želimo igrati tu igru [4. studenog] a ako je u pitanju preko ćemo se dobro pripremiti “, ali za jednu Engleska pokušati Six Nations bi bio pet način kravata. | Andy Bull Opširnije

Jones je također izazvao njegovu stranu ući u povijest osvojivši treći uzastopni naslov u šest zemalja iduće godine. “Nitko nikada nije osvojio tri [Six Nations] u redu”, rekao je on. “Za pobjedu na Grand Slam turnirima Moraš biti na svom najboljem pet utakmica u nizu. Postoji ciklus performanse i to je teško sastaviti više od tri igre.Pogledajte Riječ kup igre – timova koji pobjedu u Svjetskom kup uvijek imaju učinak da je malo off “Six Nations 2017 presuda. Guardian pisci biraju svoje uspone i padove Opširnije