Dukla Praha – FK Jablonec

Sukob u prvoj polovici grafikona da biste vidjeli praški Juliska. Dukla dobrodošli Jablonec, koji je, iako je još uvijek neporažena u proljeće, ali u Dejvice je proslavio pobjedu pred više od pet godina.

Dukla u posljednjem kolu porazom pripisuje najbliži Sparte i dalje u velikoj mjeri nastavlja nemasných srca predstave i jeseni. Iako je ishod ljeto postavlja neka razočaranja, ali veći gubitak prethodnog goalless zahvatio karvina. Sve u svemu, Dukla za proljeće prikupi četiri boda, te je deseti. Trenutni položaj može značajno promijeniti nakon vikenda, kada je domaći pobijede Jablonec, koji su još uvijek u proljeće izgleda zanimljivo, kao što pokazuje pobjeda nad Spartom. “Kada smo se pripremali za Sparta, vidjeli smo utakmicu. Pa branili, a Sparta može reći da to nije bilo dopušteno da se ništa učiniti. Oni su oslanjajući se na brzim pauze, puno koristi Mehanoviće koji je brzo”, rekao je svoja opažanja Hanousek.

S druge strane, dok je Jablonec pobijediti Sparta 3: 1, ali je dva puta vezao 0: 0th Posljednji put to se dogodilo pred vlastitom publikom u borbi s drugom Pragu Bohemians 1905. u ukupnom iznosu od Jablonec ni bolja ni gora tim. Na Střelnici dogodilo bliski susret čiji je ishod u potpunosti odgovara onome što se događa na terenu za igru.

Dukla ima Jablonec vrlo uravnotežen međusobnu ravnotežu, što pak predstavlja prvu međusobnu utakmicu koja se igra u Sjevernoj Češkoj. Jablonec zatim vezan uz Dukla 1: 1. Zelenkasto bih Julisce pokušati razbiti više od pet godina, tijekom kojih nisu osvojili na ovom stadionu.

Praguers će propustiti ozlijeđeni Koval i uvredljivog Tetour, koji je prikupio četiri žuta kartona, drugi su potpuno dostupni. Ni Jablonec neće biti potpuna vratar Gross i ključni napadač Martin Doležal su ozlijeđeni.