Dude. Ciklist Jezek je krstio knjigu, a glumac Dejdar skladao je svoj luk

Jedna je knjiga pod istim nazivom izašla prije sedam godina, prije paraolimpijskih igara u Pekingu. “Ali od tada se mnogo toga dogodilo. Oni su dodani na postignuća Pekingu i Londonu, još medalje na svjetskom prvenstvu, baš kao i moje sudjelovanje u Tour de France 2013. godine, gdje sam bio službeni favorit u vrijeme suđenja.Zato smo dodali još poglavlja u knjigu “, objasnio je 40-godišnji Hedgehog.

Knjiga slijedi njegov skoro fatalnu nesreću na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u američkoj Greenville, iz koje je iskopana zavidnu volju. „Ako ste rezervirali jednom nađe barem malo inspiraciju za svoj vlastiti put u životu, to će biti za mene je najveća nagrada”, rekao je biciklist, koji je od 2000. Sydney u London u 2012 on je osvojio šest zlatnih POI medalje i dodatno zaradio isti broj zlatnih metala na svijetu prvenstva.

pisac ne bi htio biti

je pisac ko-autor Michael kreacije Zindelová. “Ali Jirka je napisala mnogo poglavlja – nakon što završi profesionalni biciklizam, on bi mogao biti moderator.Ili pisac “, rekao je autor brojnih biografskih publikacija.

“Ne bih želio biti pisac”, rekao je Ježek. “Teško je od biciklizma. Kad se osvrnem, ne znam ni gdje sam pronašla vremena za pisanje pored sata “, priznao je.

Frajer je došao sam. “U to sam se vrijeme, prije sedam godina, bojao da se ljudi ne bi pogrešno shvatili, možda sam bio napuhan.Ali to je upravo stiglo od njih – rekli su mi da razmetanje hrabrošću kada je utrka s protezom na zdrave bicikliste ili ukrcati na akcije koje je potrebno nitko nije pokušao „, objasnio je jež.

U knjizi lansiranja on je također odao priznanje glumac i voditelj Martin Dejdar, cyklistův dugogodišnji prijatelj. „George je primjer tog čovjeka, on ima želju, volju i odlučnost mogu učiniti zaista velike stvari.To je samo momak kojeg stvarno cijenim “, rekao je.

Želite li dodati poglavlje o Rio

biciklist nije isključio da će jednog dana može postati treće izdanje, i dopunjeni kao poglavlje o paraolimpijskim igrama u Riju 2016. „Nakon prošlogodišnjeg ozljede, kada sam morao odabrati dva rebra i dio pluća, to je teže nego ikad, ali život ne samo kao izazov donosi. Ja to učiniti za sve „, kimnula je sportaš koji ulazi nekoliko dana u sezoni ceste.

„U svibnju će biti utrka kod kuće, naravno, zdravih biciklista, au lipnju će biti utrka Svjetskog kupa u paraolimpijskog peloton.Čak i tijekom ljetnih svjetskih prvenstva u Švicarskoj, to će biti više bodova za sudjelovanje u Riou “, kazao je. Rio de Janeiro bi bio njegov peti paraliptički igraći.