Djokovic? Egy kis ünnep. Megpróbálok három-három gamsat, Berdych mosolygott

Az utolsó mérkőzésük mosollyal emlékszik. Amikor október elején versenyzett a döntőben a pekingi, ő volt, ki az a súlyos verést Berdych. Az első elvesztette 0: 6, a második 1xbet fogadaszok volt a pontszám 0 5, majd a cseh teniszező uhrál két gamma-sugárzás. – Most három vagy négyet próbálok ki – mosolygott. „Játék a Djokovic mindig egy kicsit ünnep,” mondta.

Bár a ritmust szerb teniszező sikerült csak kétszer, sok a mérkőzést, de feszített három. Három évvel ezelőtt ő volt a Bajnokok torna ellen Djokovic is egyezik pontot, bár legyőzte három szettben.

Ugyanakkor a szerb játszik ebben a rendkívüli formában – a tető alatt, és csinál, különösen. Az utolsó alkalommal, amikor elvesztette két évvel ezelőtt Párizsban Sam Querreym, mert összegyűltek a hallban négy címet.Ő is elkezdte nyerni idén Londonban az idén. Chilić és Wawrinkou 1 xbet sportfogadás együtt csak öt játékot vesztett el.

“A tavalyi évhez hasonlóan még jóval korábban játszott. Tehát csak így van. Nem tesz semmit más ebben az évben. Tökéletesnek bizonyult “- mondta Berdych a létrának. Srba főbb jellemzői közé tartozik a játék elolvasása. “Hihetetlen, sportosan jól felszerelt. Annyira nehéz adni ásznak, ölni a labdát – mondja. “Számára a labdák lassabban repülnek, ez a legnagyobb ereje és fegyvere. Nagy returnuje a helyzet olvas, és sokkal több dolgot a bíróság lehetővé teszik, ezért nem kell, hogy az ilyen erős és agresszív a stroke. „

Djokovic eloszt egy megnyered, hogy a harmadik alkalommal négy év véget ért az év, mint a World vezetője.Az utolsó akadállyal 1xbet sport szemben áll. De Berdych nem lemond előre: “Ez nem hiábavaló harc. Hatalmas különbség van, ha Djokovic vagy Chitic játékkal játszol. De minden mérkőzés egy esélyt. „A harcok a világ vezetői nem egyensúly Berdych 04:20.

A meccs után a Wawrinka Svájc Berdych hívta megközelítést” lehetetlen küldetés”. A cím az idézettel körözött a média világszerte. “Tudtam, hogy ez lesz a legfontosabb dolog, ami mindenki számára örülne.” Hogyan tetszik az azonos nevű kép? “Nem hiszem, hogy ez egy csillagműsor, én inkább a kifinomultabb dolgokra gondolok. De biztosan nem volt olyan rossz. „

A film saga Tom Cruise szerepét Ethan Hunt sikerült négy lehetetlen küldetés.Pénteken Berdych megpróbálja utánozni a teniszeket a londoni arénában.