Dječaci iz Saipana do gospodara: Moj idol bio je Agassi, ja sam ujak

Kao dječak se divio Andre Agassi. Na taj način biti sigurni da siječnja 2005., kada je Laver Areni vlastitim očima gledao Australian Opena četvrtfinale, gdje je njegov idol Federer se upoznali.

„Agassi je izgubio, ali to je bilo nešto nestvarno. Ispuniti svoj san djetinjstvo „, kaže ona oduševljeno trideset osam kolega Letovi iz sela, koji se nalazi samo izvan Praga.

Ostalo želi pretvoriti u stvarnost upravo sada. Preselio se u Singapur na WTA finalu.I on je podsjetio da je o njemu, a susjedne Guam sada često govori i piše na nuklearne prijetnje iz Sjeverne Koreje. „Mi smo manje od Guama, pa se nadam da ćemo bombu propustili ako gori došao najgore”, šalio se.

Masters već vidjeli prve enkoderi u skupinama u nedjelju i ponedjeljak. U četvrtak su se vratili u četvrt Kallang. „S jedne strane, to je šteta što ljudi ne dolaze ovdje mnogo, ali to može biti lakše dobiti ulaznice”, rekao je on. „Nema poteškoća s natlačit hodnik, kojoj su igrači napuste teren, tako da imam potpis Andrejka Hlaváčková.”

Poslije je također pronašao fotografiju, objavljenu od strane WTA na Twitter. Plíšková stil, glavna češka zvijezda za tradicionalni događaj, ima malu akciju u svim poštovanjima.Barbora Strycova je uzbudljivije.

“Ona je poput đavla. To mi se jako sviđa. Sviđa mi se kako je zrelo. Pitam se kako će Fed Cup pokazati svoj spor oko trenera Plíšková. Ali ja vjerujem da kapetan Pala može to riješiti. “