Devet godina kasnije … Trener Pilsen Vrba i dalje je kralj

“Ne sviđa mi se sličnih zapisa. Dobiti bonuse za njih, tako da bih radije bio prvi u tridesetoj krugu, čak i ako izgubite nekoliko puta „, rekao je Pavel Vrba smiren glas.

Njegov plzeňská misija i dalje privlači. Samo da ilustriramo ono što je Vrbino osnovno stajalište. On ne voli raditi mrvice i vjeruje onima koji ga slušaju. Iako stručnjaci ponekad on kaže da je zastario i motivacijski ustajao tim Vrba tvrdoglavo oslanjajući se na pokušali. Stoga je cilj Kozáčik na strani obrane Limberského s mesarima ili na klupi napadača Bakos sa driblérem Pilar.

Usput, već na premijeri 19. listopada 2008. poslao na sklop veznih peršinom Kolar, koji su valjane za Plzen čak i danas.Istovremeno, devet godina je vječnost, posebno u nogometu. Ne u Vrbiju. Možda je promijenio njegov ugled, samopoštovanje ili visina plaće treniranju stil nije.

„Sada Viktorka gledajući izvana, ali Vrbův rukopis tamo vidim jasno”, pripovijeda ikona Pavel Horvath, sada trener u drugu ligu Sokolova.

„gospodin Vrba još uvijek vidi nogomet, kao i gotovo granati radi iste predloške trening. Njegov stil radi, i drago mi je što mogu biti dio toga „, kaže Daniel Kolar zahvalno. On je u nedjelju glavom oboren Sparta i dodao da osvajanje desetog perla string.

Viktorija vlada.Iako to jer to nije uvredljivo, kreativni, a ponekad i riskantan gejzir kao prije nekoliko godina, ali njegova statistika iznenaditi

Deset kola, trideset bodova, rezultat od 21. 3.

osam koševa u drugu Slavu, petnaest točka na šesti Sparta. „Nećemo okrenuti tako majstorski, kao što je navedeno od strane dot dobitak”, ometanje Vrba euforiju.

Naravno, par utakmica osvojio s ručkom (poput jedne nedjelje na Letna), on bi ograničile gluhe prolaza i mora poboljšati umoran vezni red (Burn, Hrošovský), ali sreća ide preko. Uvjerio je igrače, iako su mnogi postigli veliki uspjeh u životnom izazovu.

Iako sam sa Pilsen osvojio dva naslova i dva slavno promovira među europskog plemstva, sada drži motivacijski adut.Prva liga ide ravno u Ligu prvaka, koja se ne mora ponoviti dulje vrijeme. Stoga sam Vrba nakon tri i pol godina. Početna izraz „Čempijons lige” u njegovim rečenicama često rezonira.

Kada je prije točno devet godina došao o takvim stvarima nije ni sanjao. Nakon što je Jaroslav Šilhavý preuzeo momčad koja se činila zanimljivom, ali nije mogla pobijediti. Čim su pokazali Vrba donio sa atraktivnim stilom i dobitna šarm.

I to danas radi.

Što bi mogao biti sljedeći?Savezni kladioničarski centar jučer objavio je tečajeve na kojima bi trener Vrba mogao krenuti nakon tekuće sezone. Sparta – 6: 1

Povratak na reprezentaciju – 8: 1

Slavia – 10: 1. Povratak u Rusku ligu – 20: 1 Kineski liga – 50: 1. Početna njemačkoj ligi – 100: 1. Dom za španjolske lige -200: 1.

do sada je najniža stopa (1,25: 1) je očigledno da da će ostati u Pilsenu. Ako je igrao Ligu prvaka, onda možete uzeti otrov.