Chelsea je rekao Callumu Hudson-Odoiju da mora ostati unatoč kandidaturi Bayerna iz Münchena

Londonski klub zauzeo je u ponedjeljak tvrdokorni stav, upravo u trenutku kada je Bayern pripremao ono što su se nadali da će biti odlučujući potez za preuzimanje Hudson-Odoija prije isteka roka u četvrtak.Chelsea je istražila Fifa u više od 100 slučajeva mladih igrača.

Hudson-Odoi se ovog mjeseca okrenuo glavom od interesa prvaka Bundeslige, toliko da je službeno rekao Chelseaju da želi dobiti transfer.

Iako upisao je 11. nastup u sezoni u svim natjecanjima u pobjedi 3-0 FA Cupa protiv Sheffield Wednesdaya-i postigao svoj drugi gol-došao je do uvjerenja da bi njegove prilike u Bayernu bile veće; nešto što je dovedeno u pitanje u Chelseaju.

Situacija je izgledala sumorna nakon utakmice protiv srijede, kada je Hudson-Odoi rekao da ne zna je li upravo nastupio za klub.No Chelsea, koji je bio iznerviran Bayernovim javnim udvaranjem igraču, poduzeo je proračunatu kockanje rekavši mu da ne ide nikamo.

To će im dati još četiri mjeseca da uvjere Hudson-Odoija da je njegov dug -Dugoročna budućnost trebala bi ležati na Stamford Bridgeu. Nadaju se da će on doći na ideju, osobito ako mu se da još vremena za igru.

Hudson-Odoi će imati 12 mjeseci za ugovor na ljeto, ali Chelsea ne vjeruje da njegova će vrijednost pasti od sada do tada ako ga-u najgorem slučaju-ipak moraju prodati.

Willian je najnoviji igrač Chelseaja koji inzistira na tome da Hudson ‑ Odoi može ispuniti svoj potencijal u klubu . “On je poseban talent”, rekao je Willian. “Naravno, ima samo 18 godina i može se puno poboljšati.A u budućnosti može postati jedan od najboljih igrača na svijetu. ” Kratki vodič Nogomet Premier League uživo na britanskoj televiziji ovaj tjedan Show Hide (All times GMT)