Carlingford Lough osvaja Punchestown Gold Cup pod Barry Geraghty

Napor koji je potreban da bi osvojio tri igrača u sezoni konačno je u srijedu navečer preuzeo naplatu na Cue Cardonu, budući da bi najbolji britanski tenisač mogao završiti samo četvrtu iza Carlingforda Lougha, 12-1 stranca, u Punchestown Gold Cupu. Londonskog događaja ovog tjednog festivalskog susreta.

Carlingford Lough došao je od posljednje do prve pobjede u veljači na Irskoj zlatnom kupu u Leopardstownu pod markom Walshom, a Barry Geraghty je izvršio isti trik ovdje kao 10- Carlingford Lough bio je tek četvrti po Don Cossacku u Gold Cupu u Cheltenhamu prošlog mjeseca, kada je Djakadam i Djakadam i Don Poli prije nego što su mu dali četiri i pol duljina. Don Poli su bili drugi i treći.Međutim, oba konja su otišla u Aintree ranije ovog mjeseca, kao što je njihov trener Willie Mullins nastavio s britanskim naslovom i izgledali su umorne u završnoj fazi dok je gonitelj John Kiely optužio ravno kako bi zabilježio peti Grade One uspjeh Geraghty je oslobođen za vožnju u Punchestownu ovog tjedna zahvaljujući uspješnoj žalbi protiv zabrane od 30 dana od strane upravitelja u Limericku 3. travnja jer nije poduzela sve razumne mjere za pobjedu Na brodu konja koji je brzo i kasno završio s dobrom tempom. Način na koji Carlingford Lough pobjedi ovdje samo može dodati na njegovo zadovoljstvo u dobivanju suspenzije prevrnut.

“Tako se utrkuje, a John je napravio briljantan posao za njega da završi svoje utrke, kao i Učinio je “, rekao je Geraghty. “Pokušavate se objesiti.Krenuvši u tri, počeo je krenuti. Podigao se ravno i bilo je pitanje koliko dugo je mogao podnijeti tu bijeg. Otišao je sve do linije. “Carlingford Loughov irski Gold Cup osvojio s uspomenama za Tonyja McCoya Više

Joe Tizzard, sin Cue Cardovog trenera, Colin, očekuje da će se njihova stabilna zvijezda vratiti osvježeno U jesen. “To se događa u Punchestownu, jučer smo to vidjeli cijeli dan, ali on će se vratiti u borbi protiv drugog dana”, rekao je Tizzard. “Bilo je samo ništa, ali iduće godine gledati ćemo ga unaprijed.Otišao je u Aintree prije tri tjedna i Cheltenham tri tjedna prije toga, ali ovo je bila ogromna sezona i zamislio bih da idemo iduće sezone na isti način. “

Carlingford Lough je citiran u 16 -1 za oba Cheltenham Gold Cup i Grand National od Paddy Power, i iako bi bio postavljen da nosi veliku težinu, mogao bi sigurno biti kandidat za Aintree sljedeće sezone.

Mullinsovi trkači u utorak su bili Također osjećao mamurluk od Aintree, ali je dobio na brodu na sastanku Grade One događaja kada je Bellshill preuzeo Grade One novak prepreku ranije na kartici, pod drugom pacijenta vožnje Ruby Walsh.

“On je Puno terena za nadoknadu, a on je samo sjedio i sjedio, i samo se nadao da su prije bili prebrzo naprijed “, rekao je Mullins. “Ruby je hrabro radio ono što je učinio, ako ga je pobijedio, svi će ga imati, vjerojatno uključujući i mene. “Znam da moj vlasnik [Graham Wylie] želi ići na World Hurdle [koji je tri puta pobijedio s Inglisom Dreverom], ali Shaneshillu [Wylieja] izgleda kao da će ići tom stazom i zamisliti da će netko ići na juriš [On mi izgleda poput RSA tipa. “

Mullins je završio Grade One dvostruko kada je Blow By Blow, s Katyjem Walshom u sedlu, uzeo odbojnik kartice, dok je Rebecca Curtis donijela razočaravajuću sezonu na više Obećavajući zaključak kada je irski Cavalier preuzeo vrijedan Guinness hendikep potjeru.