Buldozi thrash Broncos, Cronulla rub Warriors kao sveti pobijediti

Brett Morris osvojio je tri pokušaja u povratku s produženog layoffa zbog ozljede koljena dok je Canterbury pobijedio Brisbane 40-14 u prvom krugu 16. U prvoj utakmici nakon što je pretrpio ozljedu prije sezone , Morris je osvojio tri pokušaja u drugom poluvremenu kada su Buldogovi okrenuli 10-4 poluvremena u sveobuhvatnu pobjedu od 26 poena na stadionu ANZ ispred 15.106 navijača. Morris je postigao 45., 58. i 70. mjesto minuta u super-impresivnoj izvedbi koja bi ga mogla imati u okviru NSW-a u državi podrijetla III. Domaća strana također dodao je drugo poluvrijeme pokušaja Davida Klemmera i Samu Kasianu koji je postigao dva pokušaja, James Roberts i Anthony Milford potražili su drugo poluvrijeme za Broncosove, koji se nalaze u drugoj polovici polufinala. Brisbane, koji je imao Coreyja Oatesa, Matta Gilletta, Darija Boyda, Josha McGuirea i Coreyja Parkera. Pobjednici su osvojili osam od devet na početak godine. Psi su osvojili pet od svoje prošlosti šest kako bi pokrenuli pravi izazov za četvrto mjesto na vrhu.

Psi pobijedili Brisbane dva pokušavaju jedan u prvom poluvremenu. Boyd pass staviti Oates preko 22. minute za prvu igru pokušajte.

Sedam minuta kasnije, ponosni Tony Williams srušio se kroz Broncosovu liniju iz staze Mojsije Mbye za preobrazbu.

Neposredno prije poluvremena Kasiano se odbacio iz lutke- pola i preko trojice Brisbane branitelja kako bi osvojio jedan od neobičnijih sezona pokušaja za Pseći voditi 10-4 na pauzu.

Brisbane NRL debitant Tom Opacic napustio terenu s ozljedom stopala u 22. minute i nije se vratio.

Gillett je napustio teren u poluvremenu s ozljedom očiju i nije se vratio. Corey Parker odigrao je 337. NRL gam e da napiše Brad Fittler na četvrtom mjestu na listi najprestižnijih igara.

Brisbane je Wayne Bennett trenirao svoju 750. prvu utakmicu.Facebook Twitter Pinterest Golem teren Jamesa Maloneya dokazao je razliku kao što je Cronulla zaigrao Warriors.Fotografija: Craig Golding / AAP

U međuvremenu, lider ljestvice Cronulla jednako je njihovom klubu sveprisutni pobjednički niz s kontroverznom 19-18 zlatni bod pobjeda nad Warriors u Shark Park. > Sharks petom osmom Jamesom Maloneyom osvojio je pobjednički gol u drugom kolu dodatnog vremena kako bi produžio pobjedu svojeg boksa na 11. Njihova je linija jednaka rekordu kluba, postavljenom 2002 i 1977-78, i Shane Flanaganova strana dobro je spremna krenuti u poslovni kraj sezone. Nakon što je domaća strana uzeo 12-10 vodstvo u poluvremenu, igra se okrenula kad je Jason Bukuya bio kontroverzno nagrađen kaznenim pokušajem zbog Iako je Mannering jasno odvukao Bukuyu s loptom u utrci za Michaela Ennisa, kapetan Warriorsa Ryan Hoffman priznao je da je napad na Paul Gallen bio osoban, kaže Shane Flanagan. refs da nema jamstva da će Sharks ‘naprijed imati postigao.

Međutim, bunker je presudio da ima dovoljno dokaza kako bi Sharksu dali četiri pokazivača koji su se pokazali odlučujućim. Warriori su se vratili natrag kad je petoro osmica Thomas Leuluai ispružio, a Issac Luka izbacio je kazneni gol sa šest minuta preostalih na sat kako bi igra poslala na zlatnu točku. Ben Barba je imao priliku osvojiti ga nakon što je Chad Townsend pucao jasno, ali je loptu ispuštao hladno, a pokušavao je prositi prije nego što je Maloney zapečatio utakmicu.

Ranije, Sharks je izgledao da su Warriors na policama za većinu prve polovice, ali to su bili prvi posjetitelji koji su se utrkivali na iznenadjenje 10-0 vodstvo.

Warriors prekinuli su Cronellinu lijevu obranu s bivšim Sharks Blake Ayshford i Jonathanom Wrightom. Prije nego što je izgledao kao da je Andrew McFaddenova strana oborila kontrolu, Sharks je pogodio kad je Ennis doslovno jurio prstenima oko Warriorsovih ‘ obrana i Ricky Leutele dosegnule su udarac prvog poluvremena za vodstvo od 12-10.

Šar ks su bili prisiljeni igrati većinu druge polovice bez strelice Valentinovo Holmes nakon što je otišao s očito glavu kucati.Facebook Twitter Pinterest Benji Marshall slavi svoj pokušaj protiv vitezova.Fotografija: Tony Feder / Getty Images

Na stadionu Hunter, živahni igrač Benji Marshall odgurnuo je sat da iskra St George Illawarra na pobjedu od 30-18 pobjednika Newcastlea. > 31-godišnja je postigla pokušaj i postavila još tri, jer su Dragoni osvojili svoju treću igru ​​iz svojih prošlih četvornih – penjući se natrag u prvih osam – i predali vitezovi poraz devetog reda.

Zmajevi su dominirali u prvom satu i nikada nisu izgledali kao izgubljeni, ali trener Paul McGregor bio bi razočaran kad bi ih vidio da prihvate dva kasnija pokušaja nadmaknutu Newcastlesku stranu koja nikada nije napustila. Newcastle je priznao pet pokušaja za praćenje 22 -6 na pauzi i trebao bi biti dalje, ali Dragons petog osmog Gareth Widdopa mogao je upravljati samo dvjema pretvorbama.

Dragoni su ciljali Newcastleovu krhku lijevu stranu, trčeći u tri pokušaja preskočiti na 14 -0 voditi do 16. minute.Origin proboj torbe NSW bi trebao razmotriti donosi natrag Jarryd Hayne Pročitajte više

Desna ruka Kalifa Faifai Loa otvorila je račun za posjetitelje u drugoj minuti nakon što su Zmajevi pronašli široko otvorene prostore na prvom posjedu igre.

Vratar Jacob Host, igrajući svoju četvrtu NRL sukob, tereti na kratkom prolasku iz Widdopa i osvojio rezultat u 10. minuti, a Widdop je pretvorio kako bi produžio vodstvo Dragonsima na 10-0. Kada je centar Euan Aitken preuzeo Marshallov prolaz i prošao, Treći pokušaj za vodstvo od 14-0, obožavatelji vitezova su se morali bojati još jednog blowouta. Ali vjernici Newcastlea imali su razlog za slavlje kada je akrobatski krilni Nathan Ross spustio kutni stub da se dotakne u 30. minuti.

Trent Hodkinsonova manjinska pretvorba smanjila je deficit na 14-6, ali povratak je bio kratkotrajan. Marshallov izjednačeni pas u 35. minuti postavio je pokušaj lijevog centra Tim Lafai, tada je Marshall odbacio Jacoba Saifitija kako bi se skočio i zabio u posljednjim sekundama poluvremena. Tempers je pobjegao na 43. mjestu minute kada je Dragonsov vračar Joel Thompson zamjerio zabranu igranja iz novog vitezničara Brendana Elliota i odgovorio u naturi. Od naknadne kazne, Thompson je gurnuo preko vrha Sione Matautia i Dane Gagai a Widdop se pretvorio kako bi se protezao na 28-6.

Otpuštanje Knightsovih naprijed Robbie Rochow i Gagaijev udarac grubbera utrošili su utjehu kod Matautia u 65. minuti, što je Hodkinson pretvorio u obranu deficit na 28-12.

Bivši Raiders naprijed Mitch Barnett gurnuo kroz Tyson Frizell je pokušao uhvatiti na cilj-line kako bi postigao Newcastle’s treći pokušaj u 73 minute i Hodkinson pretvoriti, dodajući daljnje poštovanje na semaforu. Ross peti profesionalni prekršaj u 79. minuti i završio igru ​​u grijehu, dajući Widdopu kazneni gol kako bi okončao bodovanje.