Britanci se vraćaju hokejskoj eliti nakon 25 godina, Talijani također napreduju

Da bi Britanci otpratili Talijane, odlučili su pobijediti u utakmici s Kazahstanom u devet točaka (3: 0).

Prije konačnog rezultata, karte su nedvojbeno dodijeljene: točka, premjestiti između elite zajedno s Italijom, pobijediti domaći tim u normalnom vremenu za igru ​​znači napredak Mađarske i Kazahstana. Dugo je izgledalo kao opcija B, Mađari su doveli do radosti većine 7.870 gledatelja 2: 0, ali suparnik koji je bio pridošlica na ovogodišnjem turniru nije podnio ostavku.

“To je nevjerojatan osjećaj”, Robert Fermer, autor odlučujućeg skoka, raspao se tijekom proslavljene pobune. “Moj je pak skočio, ali na kraju se sretno odbio i to je bilo zlato i napredak.”Sjajno je, rekao je. “Na tom putu, timski duh je bio iza nas, mi vjerujemo u sebe. Ako ne iskoristimo ovu priliku, možda nikad ne bismo došli “, dodao je.

“Upravo smo odigrali nevjerojatan turnir. Izašao je s nama, a onda smo bili pod pritiskom, ali zaključak je bio odličan, “najbolji branitelj Ben O’Connora. “Mi smo kao obitelj, samo najbolji prijatelji.”

“Imamo san, sretan sam i za igrača i za našu zemlju.” Mislim da nam se još ništa ne može dogoditi “, rekao je britanski trener Peter Russell. Britanski nogometni vratar Petr Čech također je čestitao Britancima.

Prvi dan zatvaranja odlučio je silazni tim, što je Poljska.Kazahstan je bio jasan 1: 6.

“Morali smo pobijediti i u skladu s tim smo išli na utakmicu. Iako smo s vremenom napravili jasnu razliku, igrali smo do kraja, “izjavio je napadač Kazarovskog Roman Starchenko, koji je bljesnuo s četiri gola i jednim pomoćnikom. “Sada moramo samo čekati što će se dogoditi. Moramo se nadati “, dodao je.

” Nismo igrali na početku loše, ali velika prepreka bio je golman Karlsson.I onda je dao protivniku prvi, drugi, treći gol…””, rekao je Tad Nolan, kanadski trener poljske momčadi. “U ovom prvenstvu svaka je momčad bila vrlo dobro pripremljena, granica između pobjede i poraza bila je ponešto mršava”, dodao je iskusni trener.

U utakmici s Italijom Slovenija je već imala cilj u izvlačenju 3: 3 u regularnom vremenu, što bi, naravno, eliminiralo dvije ekipe iz igre. I tako su stvari učinjene. Isprva su pokušali napraviti Talijane bez golmana, au posljednje dvije minute imitirali su ih Slovenci. No, dvije sekunde prije kraja utakmice kaznio ga je Diego Kostner. A kako se kasnije ispostavilo, to je bio progresivan cilj.

“Izvršili smo sjajnu momčadsku izvedbu, ali to je istina za rivale.Obje momčadi držale su vratareve igrače “, rekao je autor nakon pobjede u Italiji. A sada nemamo drugog izbora nego čekati i nadati se ”, dodao je. Na kraju se on i njegovi suigrači bore.

“Bila je to neobična igra. Obje momčadi su trebale tri boda, pa smo na kraju morali napraviti nešto poput trenera. Power igra je bolje došla protiv protivnika. Bilo je šteta što smo u šezdeset minuta morali dati više golova “, rekao je finski trener slovenskog tima Kari Savolainen. U porazu, 4: 1 pobijedili su estonske susjede.Pobjednički tim je uključivao najveću litavsku zvijezdu povijesti – Darius Kasparaitis, sada četrdeset pet godina, i Dainius Zubrus, šestogodišnjak, mlađi.