Betclic

BetclicWeb stranica Betclic stvarno je sjajna web stranica i izgrađena je s obzirom na korisnika. To se vrlo razlikuje od ostalih sportskih knjiga u pogledu izgleda.

Glavni navigacijski izbornik s bijelim tekstom na crvenoj pozadini zaista se ističe i sadrži glavne proizvode koji Betclic nudi. Sport je prva stavka s lijeve strane.

Ispod ove glavne navigacije nalazi se pomoćni navigacijski izbornik koji je bijeli tekst na tamno sivoj pozadini, opet vrlo lagan za oko, a sadrži tri glavna sporta s gumbom za postizanje svih ostalih sportova u jednom kliku.

Za razliku od mnogih web mjesta s lijevom i desnom bočnom trakom, stranica Betclic nema nijednu. Sav sadržaj nalazi se u središnjem dijelu s nizom nadolazećih događaja s različitim koeficijentima i tržištima. Na našoj stranici također ćete pronaći informacije o Betclic bonusu i Betclic mobil aplikaciji.

Iznad ovog nalazi se klizač sa sedam slajdova, od kojih se svaki fokusira na nadolazeći događaj s kvotama i klikom na više od 250 tržišta na svakom od njih.

Betclic je u velikoj mjeri fokusiran na nogomet, tako da su ponude na ovom klizaču stvarno usmjerene na nogomet.

Cjelokupna shema boja jako dobro funkcionira s bijelim tekstom na crvenoj ili tamno sivoj pozadini, a odsječki se odjeljci prikazuju crnim tekstom na bijeloj pozadini s podebljanim žutim gumbima koji pokazuju odlike. Korisniku je vrlo lako pronaći točno ono što želi.

Betclic je uvelike kladionica za ljubitelje nogometnih klađenja i kada smo pregledali i napravili usporedbu kvota u usporedbi s velikim high street i internetskim imenima, bili su jasno u Top 3 u pogledu klađenja na nogometne kvote. Ovo je definitivno njihov najjači sport do sada.

Sveukupno trče s maržom od 6,6% u svim sportovima, ali u mnogim od njih nisu stvarno privlačni. Evo nekoliko primjera.

Tenis 8,1%, košarkaške kladionice 8,1%, bejzbol 5,1%, hokej na ledu 6,5%, Am. nogomet 4,9%.

Kao što možete vidjeti, Tenis s 8,1% stavlja ih na dnu 20% zbog ponude za taj sport. To samo pokazuje da za različite sportove možda želite imati račune kod različitih kladionica. Jedno je sigurno: Ako ste nogometni punter, Betclic bi trebao biti visoko na svom radaru kao web mjesto na koje ćete staviti svoje oklade.

Uz velik fokus na nogomet, Betclic je ovdje vrlo jak.

Prilikom pregleda mjesta pogledali smo dvije velike polufinalne utakmice Lige prvaka između Ajaxa vs Tottenhama i Liverpoola protiv Barcelone. Obje ove utakmice imale su više od 270 tržišta na svaku utakmicu s vrlo širokim i često jedinstvenim setom oklada na igre.

Neki primjeri jedinstvenih oklada koje možda nećete pronaći na drugim web lokacijama uključuju:

– Utakmica i golovi – Predvidite pobjednika meča i pod / nad iznos golova
– Rezultat utakmice i momčad koja postiže prvi gol.
– Dvostruka šansa i obje momčadi postižu pogodak. Dakle, u ovoj okladi možete poduprijeti ekipu A i izvlačenje, ili B momčad i ždrijeb ili momčad A ili B i kombinirati to s da ili ne da će obje momčadi postići gol
– Rezultat prvog poluvremena i obje momčadi postižu pogodak

Kao što vidite, ovo je samo nekoliko jedinstvenih oklada koje imate na Betclic.

Betclic partners:
Betclic Holland Betclic Norge Betclic Portugal Betclic Srbsko Betclic Russian Betclic Magyar Betclic Betclic Slovakia Betclic Hungary Betclic Betclic Kazak Betclic Estonia Betclic Hungaria Betclic