Bet365 bonusz online

bet365 fogadasAz Bet365 fogadási központ az egyik legismertebb (1998 óta kínálja szolgáltatásait) és a világ szereti. Az Bet365 olyan sportesemények széles választékát kínálja, amelyeken fogadást és megbízható esélyeket kínálhat, különösen a lóversenyeken és az amerikai sportágakon. Kitűnő az élő fogadási konzol, így nem szabad elfelejtenünk a bónusz programot, amely bónusz promóciókkal rendelkezik minden héten. A rendelkezésedre van még kaszinó és póker, és megpróbálhatsz fogadni a pénzügyi piacokon is.

Az Bet365 fogadási központ sporteseményei nagyon szélesek, lehetőség nyílik minden fogadásra. Különösen igazán jó az európai labdarúgó-bajnokságok lefedettsége. A labdarúgás fogadási ajánlata nagyon nagyszerű (a legfontosabb labdarúgó bajnokságok sport fogadás bónusz esetében a választás 80+). Jó lefedettséget találhat más sportágak, például a tenisz, a jégkorong, a verseny, a golf és a rögbi számára is. A sport kevésbé ismert, mint a vízilabda, a biliárd és a darts. Lehetőség van többszörös fogadásokra vagy egyezésekre.
Ha a tengerentúli sportfogadásra orientálod magad, nem hagyhatod ki az Bet365 fogadási központot. Kivételes lefedettséget és nagy esélyeket kínál, továbbá az Bet365 által ingyenesen elérhető játékok élményének követésére. Az NHL tengeren túli fogadások esetén a visszafizetésre akkor kerül sor, ha a meccs a szabályozási idő alatt nem megy végbe.

A sportesemények mellett a pókerre (WSOP rangsor), a választási eredményekre, a pénzügyi piacokra és esetlegesen a játékosok (Neymar, Messi, Ronaldo) egyes speciális fogadási szabályaira is fogadhatsz.

LIVE fogadási lehetőségek

A valós idejű fogadáshoz az Bet365 20 sportot kínál, beleértve a pókert, a biliárdot, a dartsot és a politikai eredményeket. Átlagosan körülbelül 15 fajta fogadást kínál minden egyes játékhoz. A labdarúgáshoz például meg lehet fogadni, hogy kinek lesz a következő gólja. Ennek az az előnye, hogy sok játékot sugároznak élőben, és az Bet365 Live Video szolgáltatáson keresztül is elérhetők az olaszországi felhasználók számára. Az ügyfelek közvetlen hozzáféréssel is rendelkeznek, míg a nem sugárzott játékok szöveges kommentárokkal rendelkeznek.
Felhasználói felület

Az Bet365 online fogadási útmutatók weboldala mindent kínál, amit egy komoly fogadási központtól elvár. A 2011-ben végrehajtott weboldal-felemelés eredményeként egyszerűsített navigációra és kellemes környezetre tettek szert a felhasználók számára, megkönnyítve ezáltal a megbízók számára történő felhasználást is.

Könnyű navigálni a weboldalakon, és speciális fogadásokhoz is hozzászokthat, mint a Trixie, Patent, Yankee vagy Lucky. Az egyetlen hátrány lehet az, hogy az egyetlen fogadás nagy formátumban jelenik meg, miután rákattintott a sporteseményre, amelyre fogadni szeretne, így át kell görgetnie az oldalt. A kompakt nézet, különösen a több piaci események számára, hasznos lenne.

Ami az élő fogadási konzolt illeti, amint azt már említettük, ez az egyik legjobb, és ha valódi időben fogadni akarsz, akkor semmi gond. Ugyanez vonatkozik a mobile.Bet365.it mobillehetőségekre is.

idézet

Az idézetek átlagosak. A szint az amerikai sport és versenyek kivételével 1,80 és 1,80 között 1,9 és 1,9 közé esik. Az amerikai sportok esetében azonban az árkülönbözet 4% és 5% között van (1,9 – 1,9 – 1,92 – 1,92), és ez teszi az Bet365-t a tengerentúli sportfogadásokhoz. Az SNAI érdekes idézőjeleket is kínál élő fogadásokra.

Betétek és visszavonások

Banki átutalással, Visa és Mastercard hitelkártyával, paysafecard kártyával és Skrill vagy Neteller e-pénztárcával letétet tehet. A minimális befizetés 15 Euro, és a hitel szinte azonnali, kivéve a banki átutalásokat.

A játékszámlájáról való visszavonások feldolgozása kissé lassabban történik. A Moneybookers vagy a Neteller e-pénztárcájának visszavonása általában 2 munkanapon belül történik, míg banki átutalással 4 napon belül. A visszavonás minimális összege 15 euró. Az előny az, hogy minden tranzakció ingyenes. Azt is emlékeztessük önöket, hogy minimum 1 eurót (1 eurót) fogadhat.
Ügyfélszolgálat

Az Bet365 professzionális ügyfélszolgálatot kínál, és olaszul is elérhető. Az üzemeltetők készen állnak arra, hogy segítsenek Önnek a hét 7 napján, a munkanapokon 9:00 és 21:00 között, valamint a hétköznap 11: 00-19: 00 között. Sürgős okok miatt javasoljuk, hogy telefonon lépj kapcsolatba, mert a felhasználói segítség nem gyors. Abban az esetben, ha probléma összetett ez a mérföld választás.

more info: Bet365 regisztráció ( alternatív link )