Barcelona Andrés Iniesta oduševio je svojom izvedbom u pobjedi PSG-a

Pobjedničke vještine igračice ponovno su bile u punom prikazu u utorak, međutim, nakon što je prešao srednjeg igrališta Paris Saint-Germain i objavio Neymara pred vratima Barçe 1-0 naprijed u 14. minuti njihove Lige prvaka – finale, druga noga. Već vodeći 3-1 od prvog tjedna u Parizu, Neymarov cilj, prvi dvostruki u 2-0 pobjedi za Barçu noću, ubilo je ubio PSG Šanse za ponovni povratak.

Katalonski divovi u sedam se puta osam sezona i sedam puta u rekordnom broju osvojili, a rekordno vrijeme u londonskoj sezoni.

Iniesta je zadivljujući slalom u Zgrada na početni cilj donijela je domaće navijače na Camp Nou na noge.

Primanje lopte s središnjeg leđa Javierom Mascheranom duboko u poluzi Barça sa leđima na PSG gol, pametan Iniesta je prošao pored naprednog veznog igrača Yohana Cabaye.

Naprijed Edinson Cavani pokušao je opljačkati loptu, ali Iniesta sim

Poboljšavajući se na povlačenju PSG backlinea, Iniesta je čekala do savršenog trenutka prije nego što je prošao prolaz između branitelja i Neymar je preuzeo Kugla oko PSG-ovog vratara Salvatorea Sirigu i zabila ga u praznu mrežu. To je bio samo treći asistencija Iniesta u sezoni u Ligi prvaka, dok nije u La Ligi, a dvije u Copa del Rey kao Barça u potrazi za treptama trofeja kako bi odgovarala njihovom povijesnom vuču od 2009 pod Pep Guardiola. “Nikad nisam bio daleko, ali neki ljudi vide stvari na jedan način i drugima drugima”, rekao je Iniesta.

P>

“Uvijek pokušavam dobro raditi”, dodao je. “Vrlo sam zadovoljan načinom na koji se sve radi.Mislim da uvijek možete poboljšati sve. “

Barça će saznati tko su njegovi protivnici u posljednja četiri u petak, kada je Bayern München već prošao nakon što su u utorak slomili Portu. Nositelji Real Madrida domaćin Atlética Madrid kasnije u srijedu s gradskim suparnicima zaključani na 0-0, a talijanski prvak Juventus ima 1-0 prednost kada igraju na Ligue 1 strani Monaco.