Andrew Luck órák, ahogy Cam Newton és Russell Wilson távoznak

Amíg az előbbiek több százezernek fizetnék Bradyt, ha a legutóbbi négy játék felfüggesztése megerősödik, akkor az utóbbi látja, hogy szerencsére több tízmilliót veszít, ha nem mutat javulást 2016-ban, az utolsó szezont a szabad ügyelet elé. A régóta vélelmezett elképzelés, miszerint a korábbi No1-es átvétel könnyen válhat az NFL történetében a legmagasabb fizetős játékos, már nem garancia, ha továbbra is küzdenek és a Cam Newton és Russell Wilson mögött a liga legfelsőbb fiatal QB-k listáján . Az Indianapolis csúnya AFC bajnoki teljesítményt félretéve, 33-szor vette fel a Luck dobást (egy teljesen felfújt labdát), és mindössze 12-et töltött a csapattársainak, és még kettőt a Patriots-nak, a Colts még mindig az előző szezonban lépett be az AFC kedvencei közé.De egy nevetségesen gyenge szakaszban Indy 8-8-ra ment, és hiányzott a rájátszásból, mivel Luck rosszabb labda védelmet mutatott, mint a legrosszabbul írt Adam Sandler film egyik karaktere. Hét játékban, mielőtt szezonja szakadt vese végéhez ért, a Luck öt alkalommal dobott el két vagy több lehallgatást, a kalapok 55% -át, karrier-alacsony passer-minősítést és QBR-t, és csak két játékot nyert a középpontban. Az első néhány évadból származó apró csukkok, amelyek úgy tűntek, mintha Unibet Skrill kifizetés minden nagy menedzser végigment a dominancián, egyre inkább elterjedt. A szerencse hibái voltak az ő vonásai. Ahelyett, hogy a következő Peyton Manning lett volna, úgy tűnt, hogy átalakul az új Jay Cutler-be. Nem igazságtalan azt mondani, hogy a Luck egy új futballpályán tapasztalt legutóbbi benyomása szerint egy 1800-as csatatéren jobban illeszkedhet.Snake ™ (@FoxHoundKnight) Kedves Martha, újra legyőzte a Pats. A legújabb 2 emberes taktika sikertelen, minden elveszett, eladja a farmGen Luck pic.twitter.com/5Qgthud6mQOctober 19, 2015

Figyelembe véve, hogyan játszott és hogyan akarja fizetni, nincs olyan NFL játékos, aki több nyomást gyakorolna 2016-ban, mint Luck, és ő is tudja. Bár ügynöke valószínűleg azt kívánja, hogy őszintén szólva nem beszélt a médiával kapcsolatos hibáiról. “Nem játszott, hogy gazdagodjon”: mi ölte meg az NFL Európát? Olvass tovább

“A sérülések félreálltak, nem játszottam nagyon jó labdarúgást, mielőtt megtörtént volna” – mondta Luck az ESPN-nek a múlt héten a 2015-ös szezonban. “Jobban kell lennem.”

Kétségtelen, hogy a Colts hibái nem teljesen a rossz szerencse miatt következtek be.A Colts blokkolása olyan rosszul szenvedett, mint bármely szünet a sorban, amit Luck látott a Gettysburg-i csata sötét pillanatai alatt is. Az Indy vevői is küzdöttek, hogy elkülönüljenek az útvonaluk elején. Az a tény, hogy Andre Johnson június végéig munka nélkül marad, nem Luck, hanem a vevő képességének csökkenése. Aztán ott volt ez, ami azt sugallja, hogy a Colts-nek talán enyhe problémája volt a kettővel a coaching és a play-calling-val.Facebook Twitter Pinterest De még mindig arról van szó, hogy a második győzelemre a második sorozatra egyértelműen Sportingbet Hungary kitűnt a tavalyi év: a 40 éves Matt Hasselbeck bármi mesterséges volt a franchise QB-jével, és visszahozta a Colts-et míg Luck ápolt a sérüléseiről, és a nyakpárnáját a pálya szélén tartotta. Még senki sem kínál Hasselbeck $ 25m évente. Ehelyett, ő fogja tölteni a vasárnapi idén ősszel nézi a foci TV-t az ESPN számára.

A Luck szegény játékához kétségkívül hozzájáruló tényezők voltak, de nem voltak érvényes kifogások – hacsak nem hiszi, hogy ő volt az egyetlen védekező az NFL-ben, .A Seattle támadó vonalát a Pro Football Focus 30-as helyezte el, 15 pontot a Luck-egység mögött, de Wilson még mindig megtalálta a módját, hogy kiterjessze a játékokat és karrierlehetőségeket teremtsen, miközben a Seahawkot a rájátszás osztott fordulójára vitte. Nem szerencsés a Luck legalább a Wilson mobilitásának, játékkészítő képességének és labdarúgó IQ-jának, a középpontban 2012-ben 74 pontot választott ki? És mi a helyzet Newtonnal, a No1-vel egy évvel a Luck előtt? Segített a Panthers-nek 15-1-re eljutni, és megnyerte az NFC bajnokságot Ted Ginn, Jerricho Cotchery, Devin Funchess és Corey Brown széles vevőjeivel. Newton szerette volna eldobni a TY Hilton-ot.Valószínűleg még azt is elvállalta volna, ami Andre Johnson maradt.

Ha egy játékos több pénzt fog fizetni, mint bárki más a sport történetében, akkor legalább nem képesnek kell lennie arra, hogy magas színvonalon végezzen kevesebb, mint ideális helyzetben? Valójában ez az egyik előfeltétel mindenek felett. Mert a rekordbajnokság miatt a Luck a csapat bérszámlájának körülbelül 15% -át köti össze, és biztosan nem lesz elegendő pénz ahhoz, hogy a Pro Bowl tehetségével pótolja a másik 52 helyezettet. Szerencsére nagyon jól lehetett találni magát, ha kevesebbet szeretne dolgozni egy hosszú távú üzlet során, mint egy évvel ezelőtt. Ne felejtsük el, hogy a Ravens magas színvonalú tehetséggel ruházták fel Joe Flacco nevetséges szerződését, és azóta elmentek egy határozottan elit 23-25-et.Legalábbis elnyerték a Super Bowl-t. Life túl rövid ahhoz, hogy Ryan Fitzpatrick és a Jets egymásra telepedjenek. Olvasson tovább Lucknak ​​bizonyítania kell, hogy érdemes ebben az idényben. Még a Texans-szal is, amikor a Brock Osweiler és a Jaguarok tovább fejlődnek, az AFC South továbbra is ott marad. A Colts megpróbált megoldani a sértő vonal problémáit, figyelembe véve négy vonalhajózót áprilisban, és felvette a korábbi Dolphins vezetőedzőt, Joe Philbinot, hogy rögzítse az egységet. Az Indianapolis szintén előnyös az ütemtervben, amely szerint csak két csapat játszik az első hét játékban, amely egy évvel ezelőtti győztes volt.

Ha a Luck azt mutatja, hogy a tavalyi év csak egy rövid lendületet adott a nagyszerűségnek, akkor tudjuk, mi fog történni: Jim Irsay megadja neki a leggazdagabb szerződést az NFL történetében.De ha a Luck küzd, ha az NFL-nek 32. helyezett rangadója, ismét Nick Foles és Blaine Gabbert szerelmeseivel, akkor a Colts bölcs lenne, ha más forrásokat elkötelezne.

A jó a Luck hír, vagy legalábbis a bankszámlája miatt, hogy az Indianapolis valószínűleg fizetni fog mindenkinek. A szerencse eljuttatása egy olyan játékosnak, aki a visszafelé tartó szezonszakaszokból származik, távol állna Irsay legrosszabb döntésétől. De annál is inkább, Luck a franchise, az a férfi, aki a jersey értékesítését vezeti, az a játékos, aki az indonéziai legendának Peyton Manninghez kötődött, amikor Manningnek még mindig 140 touchdownja volt a tartályban. Senki sem számít, ha a Luck nem termel a mezőn, de ez lesz.A Suck for Luck-vel indított kapcsolat Stuck With Luck-ra nőtt, jó vagy rosszul.