A Brittle Real Madrid Liverpoolt és Roma-t fogja megnyerni az ajkakkal

Ez egy szórakoztató, vad, furcsa részeg futballjáték, amely a Bernabéu-nál 2-2-kor végződött, és a 4-3-as Real-on összességében. Végén néhány dolog egyértelműnek tűnt. Mindenekelőtt ez csak egy ragyogó játék volt. Ezek a késői szakaszok találkoznak, mint a sakkjátékok, a részletgazdagság kérdése. Ez inkább a rum-háborús kalózhajó fedélzetén lévő unibet fogadási bónuszok az interneten tengeralattjáró játék volt, 95 percnyi félig-esély, pusztító és védő, ami úgy tűnt, hogy a varratoknál visszavonult, mint egy kopott boríték. támadás Sven Ulreich megrázkódása után További információ

Ez vezet a második ponthoz, a folyamatban lévő, talán félrevezető meggyőződéshez, hogy valaki végül döntő módon csatlakozik az elegánsan bemutatott bajnok üvegpofájához.A Liverpool vagy a romák ezt a hónapot követően Kijevbe fognak utazni, hogy megakadályozzák, hogy a Real három egymást követőből álljon. Ezt szem előtt tartva a Bayern talán felajánlotta anatómiáját, hogy hogyan kell csinálni, egy olyan előadással, amelyet Jürgen Klopp vagy az Eusebio Di Francesco érdeklődéssel fog választani a következő hetekben.

Hosszú ideig a második felében a Bayern hősi volt. A 2-2-es rejtőzködtetésüket, egy pontozott húzással ütötte őket, és a pályájukból a saját útján gőzölgette.Bár néha úgy tűnt, mintha a Real aktívan megpróbálna elismerni a célokat, Thomas Müller a második felében egészen egészen maradéktalanul elhagyta a jelet, és egy másik traumásan nyitott zöld unibet fogadási bónuszt térben folyamatosan üvöltötte a labdát. enyhe kíváncsiság.

A játék utolsó ütemével, és Bayern-nek a döntőből való rúgása után Müller végül megkapta ezt a keresztet balról, és elindította magát, hiányzott egy köröm. Ahogy a síp felrobbant, eltöltöttek, gyűrött testek a gyepen. Bayernnek 22 lövése volt a Real kilencre. A labdát hoggedték. Csökkentették Cristiano Ronaldo-t 13 befejezett útra.De Sven Ulreich őszintén megpróbált hibáira, Jupp Heynckes most készül egy swansong döntőre. Jelentkezzen be a The Recap-re, a szerkesztői csákányok heti e-mailjére.

Helyette Ulreich valami furcsán jött fel úgy tűnik, hogy megáll, és egyszerűen csak feküdjön le a gyepen, ahogy a labda bobbled felé fordult, egy férfi fáradtsággal legyőzte, lehetővé téve Karim Benzemának a második játékot.

Bárki az ellenfelei ebben a hónapban valódi A gyengeségek látszólag érdekesnek tűntek a Liverpool és a romák támadó erősségeivel. A legmondásosabb volt az állandó gyengeség, amit a Bayern talált a széleken. David Alaba azon hajlandósága, hogy megtámadja az ideiglenes jobboldali Lucas Vázquez-et, valódi pillantást vetett, mint egy csapat háromlábú kutyája, mindig felsorolva az egyik oldalra, és a teljes hátlapok fedezésének hiányát fedezte fel.Facebook Twitter Pinterest A Real Madrid játékosai az otthoni rajongók előtt ünneplik a harmadik egymást követő Bajnokok Ligája döntőjét. Fénykép: David Ramos / Getty Images

A labda három-négyszer rossz irányba esett. Alaba azon kívül vezetett, ahol Sadio Mané vagy Mo Salah várhatóan nyúlni fog.És mind a Bayern céljai széles körű hullámokból származtak, a második a kiváló Niklas Süle műveiből és a James Rodríguez által elhúzódó kereszteződésből. Jobb, ha a Real Madrid a Bayern győzelmét szenvedne További információ

Hasonlóképpen a Bayern csak akkor küzdött, amikor elengedték a magas nyomást, amikor a Real képes volt nyomást építeni és fenntartani, ami lehetővé tette a unibet online fogadóirodák magas minőségű, de messze a fiatalos támadásoktól a hely megtalálásáig. Valószínű, hogy ezekben a napokban nem igazán eléggé gyors ütemben, Gareth Bale nélkül.Egy kis szerencsével lehet egy merész magas vonalat játszani, a gázzal a padlóra nyomni, ahogy a Liverpool és a romák időnként is.

A valódi kedvencek lesznek, akik szembesülnek, de még mindig Légy remény az itt ismert ismerős értelemben. Ha kijutnának a kijevi Liverpoolba, akkor biztosan megpróbál egy nagy nyomást gyakorló kockázattal játszani, hogy a lehető legnagyobb mértékben tegye a saját teljes fojtószögű piros zónájába az ellenfelek ellen, akik egyszerre sebezhetőek és furcsa legyőzhetetlenek, és akik ismét nyertesek voltak néhány rázottan elfogadott isteni regal jobbján.