1xbet pénzfelvétel

1xbet pénzfelvétel

Az 1xbet egy sportfogadási oldal, amelynek székhelye Franciaországban található, és amelyet a ZEturf cég, a lóverseny-fogadások specialistája indított el a FIFA 2014-es világbajnoksága előtt.

Az 1xbet online játékengedéllyel rendelkezik, amelyet a Máltai Gaming Authority 1xbet pénzfelvétel irányít. Szolgáltatásait Európa-szerte kínálja, és nemzetközi szinten öt különböző nyelven érhető el: francia, angol, spanyol, holland, német, portugál és kínai.

Az 1xbet kiváló fogadóiroda azok számára, akik újak a sportfogadásban, és keresik az egyszerűséget. A sportfogadási oldalon minden megtalálható, hogy kellemes élményt nyújtson előfizetőinek: “barátságos” kommunikáció egy idegen által képviselt kabalával, jó mobilalkalmazás, dinamikus kialakítás és érdekes fogadási ajánlat.

A vonzó bónusz ellenére meg kell jegyezni, hogy ennek sajátosságai többet is elveszíthetnek. A bukméker azonban kitűnik hűségprogramjával azzal, hogy 1xbet pontot ad minden egyes hűségesebb előfizető által tett fogadásnak.

Fontos megjegyzés: A webhely főleg Európában található, és az összes tranzakciót euróban kezeljük.

Bónusz

Az 1xbet 150 eurós üdvözlő bónuszt kínál minden új regisztráló számára. Bár érdekes, az 1xbet bónusz kissé kevésbé rugalmas ajánlat, mint a legtöbb piaci szereplő.

Valójában az 1xbet bónuszt 2 szakaszban különböztetjük meg:
Az 1. tét 100 euróig visszatérítve: Az 1xbet az 1. tétet veszíti el, ha elveszíti, legfeljebb 100 euróig és ingyenes fogadások formájában. Az összeg 50% -át megkapja a meccs befejezése után, majd a fennmaradó részt a fiókja ellenőrzése után.
Az “Extensions Pack” 50 euróig: A regisztrációtól számított 2 hónapon belül megkapja az összes vesztes tét teljes összegének 10% -át. Az általános felső határ legfeljebb 50 euró.

Sportfogadások

Az 1xbet fogadási ajánlat nagyon érdekes azzal a lehetőséggel, hogy egyszeres, kombinált vagy rendszeres fogadásokat kínál a legkülönfélébb forgatókönyveken, például a mérkőzés eredményén, a mérkőzés pontos pontszámán, a győztes árrésén és még az elosztott kártyák számán is. . A legtöbb fogadóirodához hasonlóan Ön is fogadhat a találkozó kezdete előtt vagy után.

Amellett, hogy jelen van az európai piacon, az 1xbet nem felejti el az amerikai sportrajongókat azzal, hogy fogadásokat kínál az NBA-re, az NHL-re, az NFL-re vagy akár olyan harci sportokra, mint az MMA. Az 1xbet valamivel nagyobb fogadási körrel rendelkezik, mint a verseny, de a felajánlott esélyek általában a sportfogadási piac alacsony átlagában vannak.

Élő fogadás

Bár lehet fogadni élő fogadásban, az 1xbet webhely nem kínál streaming szolgáltatást. Az egyik legnépszerűbb szolgáltatás a fogadási rajongók számára, akik fogadhatnak, miközben örömmel élvezhetik a mérkőzést élőben a tévében.

Másrészt a valós időben frissített adatokkal és statisztikákkal rendelkező „élő nyomkövetőnek” köszönhetően követheti és hozzáférhet a folyamatban lévő értekezletekhez. Ha még nem ismeri a sportfogadásokat, akkor ennek nincs nagyobb hatása a játékélményre.

Fizetési lehetőségek

A sportfogadási ipar számos piaci szereplőjéhez hasonlóan az 1xbet is klasszikus online fizetési módokat kínál a kifizetések és befizetések végrehajtásához. Itt vannak a fogadóirodák által támogatott főbb fizetési módok:
Bank kártya
Paypal
Skrill
banki átutalás
Paysafecard
Prémium jegy
Moneyclic
Neosurf