1xbet pariuri sportive fotbal

1xbet pariuri sportive fotbal

1xbet și PayPal

Cu 154 milioane de conturi înregistrate, PayPal este una dintre cele mai răspândite și mai sigure metode online. PayPal garantează utilizatorilor un nivel excelent de protecție datorită cripării RAS și verificărilor și inspecțiilor continue.
PayPal este acceptat în mod evident pe 1xbet, iar depozitul minim, utilizând această metodă de plată, este stabilit la 10 euro, în timp ce maximul ajunge la 2 000 euro pe tranzacție. pariuri sportive fotbal Creditul este imediat și nu se aplică comision.

Depuneți și retrageți fonduri

Pe 1xbet puteți utiliza următoarele metode de plată:

– carduri de credit Visa, Visa Electron și MasterCard, plată minimă de 10 €, maxim 2.000 €, credit imediat, fără comision.
– plata cu plată, plata minimă de 10 EUR, maxim 2.000 EUR, credit imediat, fără comision.
– PayPal, plată minimă de 10 €, maxim 1000 €, credit imediat, fără comision.
– Skrill, plată minimă de 10 €, maximum 45.500 €, credit imediat, fără comision.
– Neteller, plata minimă 10 €, maximum 45.500 €, credit imediat, fără comision.
– transfer bancar, fără limită, credit în decurs de 3/5 zile lucrătoare, fără comision.

După cum este stabilit de legislația italiană, pentru a vă retrage, va trebui să utilizați aceeași metodă folosită pentru a efectua cel puțin o plată. În mod evident, conturile sau cardurile trebuie înregistrate la deținătorul contului de jocuri. Reducerile la 1xbet pot fi efectuate cu următoarele metode:

– card de credit și plăti de compensare, procesare în termen de 3-4 zile, limite în funcție de cardul utilizat, fără comision.
– PayPal, procesare în termen de 2-3 zile, limite în funcție de cardul utilizat, fără comision.
– Neteller, evaziune în 2-3 zile, limitează în funcție de cardul utilizat, fără comision.
– transfer bancar, indeplinire in termen de 6-9 zile, limite in functie de cont, fara comision.
– Skrill, evaziune în 2-3 zile, limitează în funcție de cont, fără comision.

Rețineți întotdeauna că pentru a efectua o retragere, indiferent de metoda aleasă, va trebui mai întâi să verificați contul dvs. de jocuri. Pentru aceasta, conform legislației AAMS, trebuie să furnizați documentul de identitate introdus în timpul înregistrării contului dvs. în termen de 30 de zile de la crearea contului.

Aplicație Web și mobilă 1xbet

Portalul 1xbet este foarte bine realizat, cu o grafică curată, luminată și esențială. Același lucru se poate spune și pentru versiunea mobilă, ușor de navigat, rapid și receptiv. Din nefericire, în prezent, operatorul nu are o aplicație specifică pentru utilizatorii de Android, în timp ce utilizatorii Apple pot să-l descarce gratuit de la App Store.

Aplicația urmează același stil al versiunii mobile a portalului și, chiar și în această formă, îi garantează utilizatorilor o experiență bună în ceea ce privește vizuale și navigație.
Cu toate acestea, este un rezultat bun din punctul de vedere al jocurilor mobile, care este doar un pic în afara din cauza lipsei aplicației Android.

Securitate 1xbet

După cum am menționat anterior, 1xbet funcționează în deplină conformitate cu reglementările italiene privind jocurile de noroc. Grantul AAMS 15230 este o garanție pentru securitatea portalului, iar certificatele utilizate pentru a asigura securitatea în transmisia de date, precum și tehnologia Verisign, reprezintă un semn suplimentar de fiabilitate.

Modalitățile de plată de pe site sunt în mod evident printre cele mai sigure din rețea și oferă garanția finală privind fiabilitatea de 1xbet.

Opinia noastră

De multe ori este mai bine să faceți câteva lucruri și să le facă bine, mai degrabă decât mulți într-un mod nesatisfăcător: aceasta este calea aleasă de 1xbet pentru portalul italian, în cazul în care nu vom găsi pariuri, poker, bingo și loterii, ci doar un portal de cazino online 1xbet dezvoltat în mod corespunzător. De fapt, ceea ce oferă 1xbet este o experiență extraordinară pentru iubitorii de sloturi și cazinou live 1xbet, cu sute de jocuri de cel mai înalt nivel și una dintre cele mai bogate selecții de mese live din rețea. De asemenea, bonusul de bun venit este bun, iar posibilitatea de a obține o parte fără a fi nevoie de un depozit este, cu siguranță, un punct suplimentar în favoarea operatorului.
În cazul în care sloturile și mesele de cazino live de 1xbet sunt ceea ce căutați, 1xbet ar putea fi locul potrivit pentru dvs.!