Μπάσκετ παράξενη: Οι Μπράνοι έχουν αγωνιστεί για εβδομάδες. Αλλά ίσως άσκοπα

Για περισσότερο από ένα μήνα, θα μπορούσαν να έχουν διακοπές και ειρήνη από το μπάσκετ. Αντ ‘αυτού, όμως, το MMCITE Brno έδωσε στους παίκτες λίγες μέρες ξεκούρασης και στη συνέχεια πονάει σε (περιττή) εκπαίδευση. “Δεν μας πειράζει. Αν καταλήξουμε στο τέλος του Μαρτίου, θα πρέπει να αφήσουμε πάρα πολύ, «που τα κύματα της χέρι Brno μπασκετμπολίστας Filip Σμιντ.

διαρκούν αρκετές λαμβάνονται με ηλικιών να διαρκέσει μια ολόκληρη θέλει να αξιοποιήσει την Kooperativa NBL πλέι-οφ, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο. Χάουκ; Brňáni ούτε ένα μήνα μετά το τέλος του υψηλότερου ανταγωνισμού δεν γνωρίζουν τις κρίσιμες πληροφορίες. Δεν ξέρουν για ποιους αγωνίζονται. Όπου θα παίζονται οι μάχες συγκράτησης στον μεγαλύτερο ανταγωνισμό.Πώς θα τους αντιπάλους και το σημαντικότερο -. Αν όλοι αγωνίζονται για την κορυφή διαγωνισμός θα διεξαχθεί

«Δεν είναι ωραίο για την ηγεσία, και ιδιαίτερα για τους παίκτες που εγκαταλείπουν το τέμπο,» απελπίζεται του ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Μάρτιν Pavelec. «Αλλά θυμωμένος απλά να τους εαυτούς μας.» Οι πολίτες του Μπρνο υπέφερε από ανικανότητα Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία nezkoordinovala τέλος των αγώνων των δύο κορυφαίων ανδρών.

Αν και Jihomoravané για εβδομάδες pauzírují δια της βίας, οι τέσσερις πιο επιτυχημένες μεγάλες συγκροτήματα πρωταθλήματος θα είναι ένας αγώνας υποβιβασμού στην Την Παρασκευή και το Σάββατο στα τελικά πλέι-οφ. Ωστόσο, οι φιναλίστ των φιναλίστ πρέπει 1xbet bonus να επιβεβαιωθούν από το 4.Μάιο. «Εγώ δεν προβλέπουν, αλλά ξέρω για το ενδιαφέρον της Χράντεκ Κράλοβε, Litomerice, θα ήθελε να προσπαθήσει να παίξει τον υποβιβασμό», λέει ο Pavelec. «Είμαστε σε μια θέση όπου πρέπει να περιμένουμε».

Ωστόσο, αν κανείς δεν συνδέεται με το φράγμα, διατηρώντας την Mmcité vyčeká στην ελίτ της εταιρείας. “Μπορεί ακόμα να πέσει”, παραδέχεται ο 23χρονος Shmid. “Αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε για να παίζουμε.”

Από το βοηθό προπονητή

Και το δωδέκατο μέρος της βάσης, στο οποίο κατέγραψε δέκα νίκες σε 42 παιχνίδια, έσωσε τα πάντα.Μετά τον τελευταίο προπονητή του Decin, ο προπονητής τελείωσε με τον προπονητή Vlado Paunovič, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον βοηθό του Štěpán Vrubl. «Θέλαμε να δώσουμε στην ομάδα μια νέα ώθηση, να τον ορίσετε στο φράγμα», εξηγεί ο γενικός διευθυντής Mmcité.

Vrubl και κατά τη διάρκεια της περιόδου που προωθείται από τους υπαλλήλους και τους προπονητές, η οποία επικεντρώνεται κυρίως στους νέους, με εντολή σε ΑΑΑ. «Αν και επαινεί. Εσωτερικών Επιπλέον συνεργάζεται στενά με την απόσταση cross trainer Svaty τόνο μας», προσθέτει ο Pavelec.

Είναι δύσκολο αθλητική προετοιμασία περίμενε σε παίκτες Brno μετά από αρκετές ημέρες odfrku «μετά το τέλος της βάσης. Τώρα διαθέτουν πιλοτικές ικανότητες επί του σκάφους και συντονίζουν τη φόρμα με το πλησιέστερο φράγμα. “Ήμασταν σε θέση να ξεκουραστούν στο κεφάλι μας.Μετά από μια εκπαιδευτική μας αισθάνονται και πάλι τη γεύση «, λέει ο Σμιντ, ο οποίος με τους φίλους να συνηθίσει το νέο-παλιό μόσχευμα προπονητή. “Τα συστήματα αφήνουν το ίδιο, αλλάζουμε μόνο τις λεπτομέρειες. Αλλά κυρίως όλα μπορεί να δώσει μια άλλη επιβάρυνση ταυτόχρονα μπορούμε να χαλαρώσουμε. «

Ένα πολιτών Brno ελπίζουν ότι χάρη σε αυτό είναι σε θέση να διατηρήσει μια χαλαρή κύμα, το οποίο οδήγησε τον Φεβρουάριο μετά από ένα χάλκινο στο Final σπίτι Four Κυπέλλου. «Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ένας ή περισσότεροι βασικοί παίκτες δεν μπορούσε να παίξει. Από τότε, είμαστε όλοι υγιείς, «ανέφερε Σμιντ, ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας.

Για το δεύτερο έτος Mmcité εξισορρόπηση μεταξύ τόνο μπάσκετ, αλλά δεν έχουν ακόμη περισσότερο χρόνο. «Ο σύλλογος επειδή κρατάμε πλέι-οφ σε πλήρη λειτουργία. Μας επιβαρύνει οικονομικά και οργανωτικά «, δήλωσε ο Pavelec.Φαίνεται επίσης θετικό. “Αν θέλουμε να παίξουμε το play-off στο μέλλον, θα φανεί το ίδιο.”